/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Șeful SPIA și-a dus uniforma de serviciu la muzeu, după ce a demisionat

23 iulie 2019, ora 17:00

Șeful Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al Ministerului Afacerilor Interne, Anatolie Postică, și-a dus astăzi uniforma de serviciu la Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei, pentru a completa colecția de ținute a instituției. Gestul a fost făcut după ce ieri, Anatolie Postică și-a anunțat demisia din funcție.

„Cercetătorul științific Anatolie Povestca își exprimă gratitudinea și nutrește speranța că acest gest onorabil va crea un precedent important pentru completarea și diversificarea patrimoniului instutuției cu piese originale”, se spune într-un comunicat de presă emis de reprezentanții muzeului.

Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei a fost înfiinţat la 21 decembrie 1983. Acesta deţine peste 340 000 de piese de patrimoniu care au o tipologie diversificată.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram