/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Ar fi furat instrumente electrice de circa 25.000 mii lei. Un bărbat din Chișinău, reținut

missing
23 iulie 2019, ora 09:56

Un bărbat de 35 ani din municipiul Chișinău a fost reținut de polițiști pentru că ar fi furat dintr-o gospodărie din capitală instrumente electrice de circa 25 de mii de lei. Acum el riscă până la patru ani de închisoare. 

„Polițiștii au fost alertați în seara zilei de 4 iulie, de către proprietara locuinței în vârstă de 40 ani. Femeia a spus oamenilor legii că din ogradă i-au fost sustrase mai multe instrumente. Proprietara a comunicat forțelor de ordine, că a observat că sculele electrice lipsesc când s-a întors de la serviciu”, informează Poliția capitalei.

Bănuitul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri pe data de 22 iulie. El și-a recunoscut vinovăția comunicând că a profitat de lipsa proprietarilor de acasă, a sărit gardul și a sustras din ogradă instrumentele, după care a părăsit locul faptei. Ulterior individul a vândut bunurile sustrase.

Anterior bărbatul a fost de nenumărate ori cercetat penal pentru infracțiuni similare pe teritoriul capitalei. Actualmente el este cercetat penal pentru furt, care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei ori cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram