/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Olesea Stamate, despre „Porsche”-ul pe care l-a cumpărat cu un milion de lei

missing
23 iulie 2019, ora 18:01

Ministra Justiției, Olesea Stamate, a explicat astăzi din ce bani și-a cumpărat mașina de marca „Porsche” pe care a trecut-o în declarația de avere depusă la Autoritatea Națională de Integritate și pentru care a plătit mai mult de un milion de lei.

Stamate susține că mașina costă mai puțin decât veniturile familiei înregistrate în 2018 și spune că a prezentat la salonul auto de unde a cumpărat-o documente confirmative care atestă veniturile.

„Când procuri o mașină nouă de la 10 mii de euro în sus nu poți să o faci, dacă nu aduci dovada venitului. Și la salonul auto când am procurat mașina mi s-a cerut să aducem dovada venitului. În caz contrar noi nu puteam să procurăm această mașină. Noi am avut o mașină care ne-a slujit 14 ani de zile. Era depășită și de vreme și de starea tehnică și am cumpărat această mașină de familie care sper că ne va servi alți 14 ani cel puțin”, a spus Stamate.

Ministra Justiției chiar a făcut un apel către Autoritatea Națională de Integritate, cerându-i să-i verifice declarația de avere și interese și să o sesizeze în cazul în care vor fi identificate inexactități.

Vedeți mai jos ce bunuri imobile a indicat Olesea Stamate în declarația de avere.

Ministra Justiției și-a cumpărat mașină de un milion de lei

 

 

să-mi semnaleze acest lucru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram