Ministra Justiției, Olesea Stamate, a explicat astăzi din ce bani și-a cumpărat mașina de marca „Porsche” pe care a trecut-o în declarația de avere depusă la Autoritatea Națională de Integritate și pentru care a plătit mai mult de un milion de lei.

Stamate susține că mașina costă mai puțin decât veniturile familiei înregistrate în 2018 și spune că a prezentat la salonul auto de unde a cumpărat-o documente confirmative care atestă veniturile.

„Când procuri o mașină nouă de la 10 mii de euro în sus nu poți să o faci, dacă nu aduci dovada venitului. Și la salonul auto când am procurat mașina mi s-a cerut să aducem dovada venitului. În caz contrar noi nu puteam să procurăm această mașină. Noi am avut o mașină care ne-a slujit 14 ani de zile. Era depășită și de vreme și de starea tehnică și am cumpărat această mașină de familie care sper că ne va servi alți 14 ani cel puțin”, a spus Stamate.

Ministra Justiției chiar a făcut un apel către Autoritatea Națională de Integritate, cerându-i să-i verifice declarația de avere și interese și să o sesizeze în cazul în care vor fi identificate inexactități.

Vedeți mai jos ce bunuri imobile a indicat Olesea Stamate în declarația de avere.

Ministra Justiției și-a cumpărat mașină de un milion de lei

 

 

să-mi semnaleze acest lucru.