/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Renato Usatîi: Am înțeles că o să mai plece din Parlament câțiva deputați

25 iulie 2019, ora 21:37

Liderul Partidului Politic Partidul Nostru, Raneto Usatîi, spune că urmează să se mai elibereze câteva fotolii de deputat în următoarea perioadă. Potrivit lui, câțiva deputați ar urma să plece din Legislativ. Declarația a fost făcută în platoul emisiunii “Puterea a Patra” de la N4.

„Trebuie să fie clar ce se întâmplă pe arena politică. Am înțeles că se mai eliberează…. deci, am înțeles că o să mai plece actuali deputați, despre asta am vorbit acum o săptămână”, a spus Usatîi.

„Astăzi sunt deja trei circumscripții – circumscripția unde a câștigat Maia Sandu, Andrei Năstase, a plecat Melnic (n.r. Viorel Melnic, deputat neafiliat), se vor mai elibera unele…”, a menționat politicianul.

Maia Sandu a plecat din funcția de deputat pentru a ocupa funcția de prim-ministră, Andrei Năstase – pentru a ocupa funcția de ministru de Interne, iar Viorel Melnic, deputat neafiliat, a plecat din Parlament motivându-și demisia prin faptul că „în actualul Legislativ rolul deputaților independeți este redus la zero”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram