/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Replica lui Damir la acuzațiile lui Bolboceanu: „Am să mă apăr și eu cu mijloacele care le am. Voi da în judecată”

missing
25 iulie 2019, ora 12:57

Omul de afaceri și președintele asociației FEA și al UFSC Dorin Damir a venit cu o reacție la acuzațiile care i-au fost aduse aseară, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul TV8 de fostul deputat al Partidului Democrat Iurie Bolboceanu. Damir a declarat cele suse de Bolboceanu ca informații false și neagă că ar fi avut vreo legătură cu vreun dosar de-al ex-deputatului democrat. 

Cu domnul Bolboceanu nu suntem cunoscuți, n-am discutat niciodată, nu ne-am văzut niciodată. Nu am avut și nici nu am careva obiecție asupra persoanei dumnealui. Nu am nici o atribuție cu dosarele care le are. De presupunerile și aberațiile acestea sunt „sătul”. Eu nu am propus nimănui să scrie mărturie contra, eu nu am idee despre ce este vorba. Eu văd o companie ce ține de denigrare și cumva dați să-l implicăm și pe Damir că mai frumos sună”, a spus omul de afaceri, fiind contacta de TV8.md.

Dorin Damir a mai precizat că îl va da în judecată pe Bolboceanu, pentru că acesta ar fi spus „aberații”.

Am să mă apăr și eu cu mijloacele care le am. Voi da în judecată. Acestea sunt niște aberații”, a mai menționat Damir.

Președintele asociației FEA și al UFSC a negat că ar fi avut discuții cu presupusele persoane din dosarul lui Bolboceanu și că ar fi fost pe atunci la Partidul Democrat.

Ex-deputatul democrat Iurie Bolboceanu a povestit că în 2011, ex-procurorul municipiului Chișinău Ivan Diacov a făcut public un dosar de corupție. Atunci Diacov a menționat că a intrat în posesia unui dosar, în care un fost vice-ministru Alexei Vîrlan a depus o plângere prin care a scris că Bolboceanu ar fi cerut mită de 50 de mii de euro pentru a angaja o anumită persoană în funcția de ministru. În această „schemă”, potivit lui Bolboceanu, ar mai fi fost implicat și Dorin Damir, președintele asociației FEA și al UFSC. Omul de afaceri i-ar fi spus unei persoane să dea mărturii false contra lui Bolboceanu în acest dosar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram