/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

UPDATE: Ilan Șor va fi anunțat în căutare. Avocații vor contesta decizia la CSJ

missing
25 iulie 2019, ora 16:50

UPDATE: Avocații lui Ilan Șor spun că nu au primit deocamdată încheierea Curții de Apel Cahul cu privire la admiterea măsurii preventive de arest și anunțării în căutare a clientului lor și vor reveni cu alte informații după ce vor primi documentul.

„Considerăm vădit ilegală respectiva încheiere, contrară tuturor normelor de drept procedural”, a declarat avocatul Vadim Banaru pentru TV8.md.

Apărătorii lui Ilan Șor intenționează să atace decizia de astăzi a Curții de Apel Cahul la Curtea Supremă de Justiție.

UPDATE: Curtea de Apel Cahul a admis solicitarea  procurorului Andrei Băieșu, care a cerut mandat de arestare pe numele lui Ilan Șor. Acesta va fi anunțat în căutare generală. 

UPDATE: 15:00 În aceste momente se examinează cea de-a doua cerere de recuzare a judecătorilor, potrivit Andrei Băeșu, procuror în dosarul lui Ilan Șor.

UPDATE: 13:24 Azi are loc ședința de judecată în dosarul lui Ilan Șor. Avocații acestuia au cerut recuzarea judecătorilor. Cererea urmează a fi examinată. Informația a fost confirmată pentru TV8 de către reprezentanta Curții de Apel Cahul, Olesea Goldur.

Ilan Șor nu s-a prezentat la ședința de judecată.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram