/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Spirite încinse în Parlament: „Ai luat 5 milioane, hoțoaico! O să te salte mascații”

missing
26 iulie 2019, ora 11:29

Spirite încinse la ședința de astăzi a Parlamentului. Doi deputați ai Blocului ACUM au atacat-o pe Marina Tauber, numind-o hoață.

Totul a început de la interpelarea deputatului Lilian Carp adresată Ministerului Afacerilor Interne, prin care a cerut să fie informat dacă au fost inițiate procedurile de anunțare în căutare a deputatului Ilan Șor. Totodată, Carp a cerut explicații de la Curtea de Apel Cahul, de ce Ilan Șor a fost anunțat în căutare doar pe teritoriul R. Moldova, nu și în străinătate, dacă se știe că acesta a părăsit țara.

Marina Tauber, colegă de fracțiune cu Ilan Șor, a vrut să intervină cu un comentariu, dar nu i s-a permis, pentru că regulamentul Parlamentului nu admite ca deputații să comenteze interpelările făcute de colegi.

Stai cumincioară că o să te salte acuș mascații”, i-a recomandat deputata Maria Ciobanu parlamentarei Marina Tauber.

„O să te duci și tu. O să stai închisă. Ai furat și o să stai închisă, pușcăriabilă. A luat cinci milioane și șede. Și încă are obraz. Hoțoaico”, i-a spus Marinei Tauber și deputatul Lilian Carp.

Aceasta nu a mai comentat nimic legat de Ilan Șor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram