/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

/VIDEO/ Tauber: „Eu nu am informație că Ilan Șor nu se află în țară”

missing
26 iulie 2019, ora 12:13

În timp ce Procuratura Anticorupție a confirmat acum o lună faptul că Ilan Șor a părăsit țara, deputata Marina Tauber susține că nu ar avea informații precum că liderul formațiunii Șor nu se află în țară. Declarațiile au fost făcute cu puțin timp de începerea ședinței Parlamentului de azi.

„ – Mai sunt șanse ca Ilan Șor să se întoarcă în țară, după ce a fost dat în căutare? – Eu nu am informație că domnul președinte nu se află în țară”, a răspuns Tauber.

Deputata refuză în continuare să spună unde este liderul formațiunii Ilan Șor.

Surse de încredere au dezvăluit pentru TV8 că Ilan Șor a intrat la data de 18 iunie, pe teritoriul statului Israel. Informația ar fi fost obținută de la autoritățile de frontieră israeliene.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram