/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

De la Guvern, la Președinție. Fostă secretară de stat la Ministerul Sănătății a fost numită consilieră a președintelui

27 iulie 2019, ora 07:48

Viorica Dumbrăveanu, cea care ieri și-a dat demisia din funcția de secretară de stat la Ministerul Sănătății, a fost numită, tot ieri, în funcția de consilieră pe politica socială a președintelui Igor Dodon. Despre aceasta a anunțat însuși șeful statului într-o emisiune televizată.

Președintele spune că Viorica Dumbrăveanu este una din cele mai bune specialiste în domeniul politicii sociale.

„Astăzi am luat decizia să o iau în echipa mea pe Dumbrăveanu Viorica, fostă secretară de stat la MSMPS, unul din cei mai buni specialiști în domeniul politicii sociale. Începând de luni, ea va fi consiliera președintelui pe politica socială”, a declarat Igor Dodon la emisiunea „Piatnița s Anatoliem Golea”.

Șeful statului spune că mai urmează să-și mărească echipa.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram