/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Trei judecători, revocați de la Institutul Național al Justiției. CSM caută magistrați să-i înlocuiască

missing
27 iulie 2019, ora 13:41

Consiliul Superior al Magistraturii a revocat din funcţia de membru al Consiliului Institutului Național al Justiţiei trei judecători. Este vorba despre magistrații Ghenadie Pavliuc, Mariana Pitic, Viorica Mihăilă. Decizia a fost luată la ședința din 23 iulie curent. 

Drept urmare, CSM a anunţat concurs pentru suplinirea a 3 funcții vacante de membru al Consiliului INJ din rândul judecătorilor. „În acest sens, Consiliul Superior al Magistraturii face apel public către judecătorii din instanţele de diferite niveluri să manifeste interes și să candideze la funcția de membru al Consiliului Institutului Național al Justiției”, se spune într-un comunicat al instituției.

Candidaţii pot depune personal cererile de participare la concurs la sediul CSM (mun. Chişinău, str. Mihai Eminescu, 5), în Cancelarie până la data de 01 august, ora 17.30.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram