/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/DOC/ Polițiștii au inițiat un proces penal pe numele lui Ghenadie Valuța

30 iulie 2019, ora 09:53

Inspectoratul de Poliție Anenii Noi a pornit un proces penal pe numele diaconului Ghenadie Valuța care a legat un câine de mașina sa și l-a târât câțiva kilometri. Oamenii legii au început investigațiile încă pe 22 iulie. Despre asta l-a informat Procuratura din Anenii Noi pe activistul Rodion Gavriloi, care a adresat personal o scrisoare procurorilor, cerând cercetarea penală a lui Valuța.

Mai devreme, Ghenadie Valuța a fost amendat cu 1200 de lei pentru comportamentul său față de animal.

Diaconul Ghenadie Valuța a fost penalizat și de Mitropolia Moldovei care l-a suspendat din funcția de cleric al bisericii „Sf. Dumitru” din Anenii Noi și l-a oprit din a sluji cele sfinte până la examinarea și luarea deciziilor în cadrul Judecății mitropolitane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram