/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 803: Ordinul lui Putin, alertă în Europa și plan NATO pentru Moldova! Rusia amenință Marea Britanie

ULTIMA ORĂ ! CSM a delegat doi judecători la Curtea Constituțională

missing
30 iulie 2019, ora 14:04

Consiliul Superior al Magistraturii a ales două dintre cele 14 persoane care au concurat pentru suplinirea funcțiilor de judecători ai Curții Constituționale. În completul de la CCM au fost delegați Serghei Țurcan și Eduard Ababei. 

Serghei Țurcan a fost până acum membru al CSM. Eduard Ababei este avocat, iar anterior a fost vicepreședinte al Curții de Apel Bălți.

Amintim că trei candidați, Vladimir Grosu, Alexandru Spoială și Angela Istrati s-au retras din concursul CSM-ului. Vladimir Grosu și-a retras candidatura după ce a fost desemnat de Parlament pentru funcția de judecător al Curții Constituționale, iar Angela Istrati a motivat că nu vrea să participe la un concurs mimat.

CV-Turcan.pdf on Scribd

CV-Ababei.pdf on Scribd

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram