Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 944: Planul Rusiei în Moldova, operațiune secretă și atac cu roi de drone! Zelenski: „Putin e speriat”

/VIDEO/ De ce Plahotniuc și-a depus mandatul de deputat? Răspunsul lui Filip și Jizdan

missing
30 iulie 2019, ora 17:30

După ce ex-președintele Partidului Democrat Vlad Plahotniuc a anunțat printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook că și-a depus mandatul de deputat, câțiva colegi ai acestuia au comentat plecare ex-parlamentarului. Deputatul Alexandru Jizdan spune că plecarea lui Plahotniuc, la moment este „unica decizie corectă”.

Este o decizie a domnului Plahotniuc, probabil asumată, mult gândită. Probabil reieșind din situația în care suntem noi era unica decizie corectă”, a menționat Alexandru Jizdan.

Fiecare deputat este în drept să ia o decizie la un moment oarecare. Asta a fost decizia lui”, a spus Pavel Filip.

Întrebați dacă intenționează să-i urmeze exemplu fostului președinte al PD Vlad Plahotniuc, ambii deputați au spus că nu au un motiv pentru care ar demisiona.

Eu voi rămânea în funcție. Nu am nici un motiv să plec și vom vedea atunci când va fi numit procurorul general, fiindcă azi acest lucru se dorește, de a avea un procuror care va veni și va fi groază opoziției. Vor veni să ceară ca deputaților să-i fie scoasă imunitatea, doar din declarațiile de pe Facebook. Astăzi unica justiție se face pe Facebook”, a comentat Jizdan.

– Dumneavoastră rămâneți sau îi veți urma exemplul? – Eu sunt membru al Partidului Democrat și a fracțiunii și voi continua să activez în Parlament, astfel încât să reprezint interesele alegătorilor, care și-au dat votul pentru mine”, a răspuns Filip.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.