/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ce spune Platon despre negocierile dintre Dodon și Plahotniuc: Dodon și-a jucat rolul excelent

31 iulie 2019, ora 23:18

Fostul deputat, omul de afaceri Veaceslav Platon consideră că președintele Igor Dodon și-a jucat bine rolul atunci când a fost la negocieri cu liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, pentru a forma o eventuală coaliție de guvernare. Potrivit lui, șeful statului ar fi pregătit un scenariu împreună cu reprezentanți ai Federației Ruse pentru a putea crea ulterior o majoritate cu blocul ACUM.

„Igor Dodon comunică cu Vladimir Putin (n.r. președintele Federației Ruse) și este non-sens să meargă „на побегушках” la Plahotniuc. Tu comunici cu unul dintre conducătorii lumii, iar pe de altă parte, mergi „на побегушках” la Plahotniuc – așa ceva nu poate să se întâmple. Adică, dacă o asemenea istorie există, ea foarte repede se distruge, este de scurtă durată, ceea ce Plahotniuc n-a înțeles”, a declarat Veaceslav Platon într-un interviu exclusiv, din penitenciar, pentru TV8.

În opinia lui, Dodon și-a jucat excelent acest rol. „Eu am văzut acele înregistrări și se vede că el juca și a jucat așa cum trebuia să joc eu, dar eu n-am reușit, de aceea stau aici”, a menționat deținutul.

Amintim că în spațiul public au apărut imagini video în care apare Igor Dodon, Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov și negociau formarea unei coaliții de guvernare între socialiști și democrați. Ulterior, și președintele a menționat că acesta a jucat un rol în toată această poveste.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram