/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și prognoză alarmantă! SUA acuză Rusia de atacuri chimice

Un copil de patru ani a decedat după ce a căzut în gol de la etajul șase

missing
31 iulie 2019, ora 22:54

O fetiță de doar patru ani și-a pierdut viața după ce a căzut în gol de la etajul șase al unui bloc de pe strada Florilor din sectorul Rîșcani al capitalei. Tragedia a avut loc în jurul orei 20:40.

Mama micuței împreună cu cei doi copii ai săi, de patru și respectiv șase ani se aflau la bucătărie. În acel moment, copilul de patru ani a urcat pe pervaz și s-a rezemat de plasa pentru țânțari, care a cedat sub greutatea micuței. Medicii ajunși la fața locului au putut doar să constate decesul, a spus pentru TV8 ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati.

La fața locului a venit și o echipă de medici. Femeia a fost transportată la spital în stare de șoc.

Poliția investighează toate circumstanțele producerii tragediei.

Amintim că o fetiță de doi ani a căzut de la etajul opt al unui bloc de locuit din Bălți. Incidentul s-a întâmplat în primăvara acestui an. În timpul incidentului, mama fetiței dormea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram