/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Detalii despre explozia de la Criuleni. Copilul rănit a fost transportat la spital cu AVIASAN

missing
01 august 2019, ora 15:09

Băiatul de 11 ani, care a fost rănit în urma exploziei de aseară de la Criuleni, a fost transportat ieri la Centrul Mamei și Copilului de un echipaj AVIASAN. De asemenea, o femeie care se afla în apropiere a avut și ea de suferit, fiind transportată la Spitalul de Urgență. 

Acolo a fost rănită și o mămică. Și este grav rănită la cutia toracică. Băiatul a fost transferat cu Aviasan. El este de o gravitate mai mult decât medie, deci este grav, dar stabil. Copilul a fost supus intervențiilor. Sperăm că o să-l salveze colegii”, a spus ministra Sănătății, Ala Nemerenco.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Urgență Vasile Șovgur, la moment, femeia se află în stare stabilă.

Apelul meu este către cetățeni să aibă mare grijă, către părinți în special să aibă grijă să le vorbească copiilor despre faptul că nu trebuie să se atingă de obiecte necunoscute. Să le povestească că acestea pot fi foarte periculoase” a menționat prim-ministra Maia Sandu.

Pe acest caz a fost pornită o anchetă.

Un copil de zece ani a murit, iar altul a fost rănit după ce au detonat o grenadă în apropiere de terenul de joacă pentru copii. Tragedia s-a întâmplat în seara zilei de 31 iulie, în curtea blocurilor cu cinci etaje de pe bul. Eminescu din Criuleni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram