/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Corpurile neînsuflețite ale celor doi moldoveni care au murit într-un accident în România au fost aduse în țară

missing
03 august 2019, ora 12:25

În această dimineață, corpurile neînsuflețite ale celor două persoane, cetățeni ai Republicii Moldova, care și-au pierdut viața în urma accidentului rutier din România, au fost aduse acasă. Transportarea cadavrelor a fost efectuată de o companie particulară din țara vecină.

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au întălnit la vamă autovehicolele specializate și au acordat asistența necesară rudelor în perfectarea tuturor procedurilor necesare. IGSU continuă să monitorizeze situația.

Amintim că la data de 31 iulie un microbuz din Republica Moldova s-a tamponat cu un autocamion pe traseul DN 1  Oradea – Huedin, în apropierea localităţii Uileacu de Criş, judeţul Bihor. În urma accidentului, doi bărbaţi în vârstă de 33 și 42 de ani și-au pierdut viața.

Potrivit IGSU, în Spitalul Clinic județean de Urgență Oradea mai rămân alți patru cetățeni ai Republicii Moldova care la moment primesc îngrijiri medicale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram