/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Noi proteste la Moscova, soldate cu rețineri. Peste 80 de manifestanți - ridicați de forțele de ordine

03 august 2019, ora 15:30

După ce săptămâna trecută la Moscova au fost arestați peste 1300 de oameni care au participat la protestele organizate de opoziție pentru dreptul de a putea să fie înaintați candidați independenți la alegerile Dumei de la Moscova, astăzi manifestațiile au fost reluate. Nici astăzi protestele nu au loc fără rețineri. La această oră au fost reținute aproape 90 de persoane în capitala Federației Ruse.

Potrivit tvrain.ru, înainte să se înceapă acțiunea de protest a fost arestată jurista Fondului pentru luptă împotriva corupției, care este și candidată independentă la alegerile în Duma de la Moscova.

Acțiunea de protest din centrul Moscovei nu a fost coordonată cu autoritățile orășenești.Amintim că sâmbăta trecută peste 1300 de persoane care au ieșit în stradă la Moscova să protesteze împotriva interdicției de a participa la alegerile în Duma de la Moscova a candidaților independenți, au fost reținuți de forțele de ordine. Polițiștii și colaboratorii serviciilor speciale i-au bătut pe cei care se împotriveau reținerii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram