/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

CEC va aproba marți devizul de cheltuieli pentru organizarea alegerilor parlamentare noi în circumscripții

missing
04 august 2019, ora 15:34

Comisia Electorală Centrală se va întruni marți, 6 august, în ședință pentru a decide mai multe aspecte legate de alegerile parlamentare noi în patru circumscripții uninominale, odată cu scrutinul local, la 20 octombrie. Tot atunci va aproba și devizul de cheltuieli pentru organizarea şi desfăşurarea scrutinul nou.

CEC va stabili lista partidelor şi altor organizaţii social-politice cu dreptul de a participa la alegerile parlamentare noi și responsabilităţile suplimentare ale unor autorităţi ale administraţiei publice centrale, ale autorităților administrației publice locale, precum şi ale unor instituţii, ce ţin de asigurarea desfăşurării scrutinului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram