/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Dumitru Diacov, despre greșelile lui Vladimir Plahotniuc: Pe unii oameni nu trebuia să-i asculte

04 august 2019, ora 09:28

Vladimir Plahotniuc este un manager foarte bun, însă nu trebuia să-i asculte pe unii oameni în ceea ce ține de domeniul politic. De această părere este președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov. Potrivit lui, unele greșeli puteau fi evitate.

„Vladimir Plahotniuc a venit în partid în timpuri grele. El este un manager activ și eficient. Uneori, este foarte „aprins” și la acest subiect eu cu dânsul am discutat intens. Din punctul meu de vedere, erau oameni pe care nu trebuia să-i asculte și să și-i facă consilieri pe subiecte politice. Este voba, de exemplu cu Serghei Iaralov. Pe subiecte politice trebuia să se consulte cu oameni care se pricep în politică și poate că am fi evitat anumite greșeli”, a spus Diacov la emisiunea „Glavnoe” de la TVC21

Vladimir Plahotniuc și-a anunțat demisia din fruntea partidului după ce PDM a anunțat că se retrage de la guvernare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram