/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Vlad Batrâncea: Banii pentru rapoartele Kroll trebuie achitați din salariile procurorilor și judecătorilor

missing
04 august 2019, ora 19:35

Banii pentru cele două rapoarte ale companiei Kroll privind frauda bancară trebuie să fie plătită de din salariile procurorilor și judecătorilor. De această părere este deputatul socialist Vlad Batrâncea. Potrivit lui, munca pe care au făcut-o reprezentanții Kroll trebuia făcută de către procurorii și judecătorii din Moldova.

„Oamenii au plătit pentru două rapoarte neclare ale companiei Kroll, pe care le-au așteptat timp de doi ani. Acestea au livrat rezultate neclare și ei au aflat ceea ce știau deja și fără aceste rapoarte Kroll. Eu cred că banii care au fost plătiți pentru rapoartele Kroll trebuie plătite din salariile procurorilor și judecătorilor pentru că aceasta a fost lucrul lor”, a menționat Batrâncea în platoul emisiunii Piatnița s Anatoliem Golea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram