/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

/FOTO/ Fotografia deputatului Ilan Șor, apărută pe un panou al Poliției cu suspecți anunțați în căutare

missing
07 august 2019, ora 11:51

Fotografia deputatului Ilan Șor a apărut astăzi pe panoul Poliției de la Bălți, al suspecților și infractorilor care sunt dați în căutare. Imaginile au fost postate de portalul de știri Nordnews.md. Potrivit reporterilor de aici, imaginea lui Șor a apărut la o zi de când tot pe acest site a fost postată o știre precum că deputatul nu apare pe panouri, deși este anunțat în căutare.

Foto: Nordnews.md

Zilele trecute, TV8 a difuzat, de asemenea, un material la acest subiect. Reporterul TV8 a constatat că nici pe panourile Poliției din Chișinău nu erau fotografiile lui Ilan Șor.

Ilan Șor ar fi părăsit țara în timp ce Partidul Democrat ceda puterea către noua guvernare, la mijloc de iunie, fără a figura în registrele vamale și de frontieră. Peste o lună, Procuratura a anunțat că a pornit o serie de acțiuni de urmărire penală pe faptul trecerii ilegale a frontierei de către Șor, în condițiile în care acesta avea interdicție de a părăsi țara cât timp este cercetat în dosarul penal pentru escrocherie și spălare de bani, în care a fost condamnat în primă instanță la 7 ani și jumătate. Acum câteva zile, Ilan Șor a fost anunțat în căutare națională și internațională.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram