/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Pești cu viermi ar fi ajuns și în alte grădinițe din Chișinău. Fragmente din conversațiile dintre directori

missing
07 august 2019, ora 19:31

Pești cu viermi ar fi ajuns și în alte grădinițe din capitală, nu doar la grădinița nr. 177. Consilierul președintelui țării Igor Dodon, Ion Chicu, a publicat astăzi o imagine cu discuții dintre directori de grădinițe care se plâng de aceeași problemă. Discuțiile ar fi avut loc în aceeași perioadă în care s-ar fi întâmplat cazul semnalat ieri de fosta directoare a grădiniței nr. 177.

Una dintre directoare scrie că peștele care i-a fost livrat este „cu balauri”, alta se plânge de calitatea proastă a pâinii, iar o altă directoare, de miezul de nuci

Foto: Facebook/Ion Chicu

„De ce firma care a livrat viermi la 11 aprilie a continuat să aducă pește ”cu balauri!” și la 25 aprilie? Dna Gutu, angajată printr-un concurs-fulger, de o zi, anul trecut la șefia DGETS, ce măsuri a întreprins în acest caz, în afară de terorizarea directorilor, care s-au revoltat?”, a comentat Ion Chicu.

O ex-directoare a grădiniței nr. 177 din Chișinău a mers azi la Președinție și a arătat niște imagini cu pește plini de viermi și pâine mucegăită. Șefa Direcției Generale Educație Tineret și Sport (DGETS), Rodica Guțu, a declarat ulterior că acele produse nu au ajuns pe masa copiilor și că a fost sesizată Agenția Națională de Securitate a Alimentelor. La Președinție a fost creată o comisie care investighează acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram