/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO.VIDEO/ Grindină cât oul de prepeliță a lovit nordul țării! În satul Camenca oamenii spun că e prăpăd

08 august 2019, ora 17:49

Natura s-a dezlănțuit în această după-amiază în nordul țării. În satul Camenca din raionul Glodeni, mărimea grindinei a fost comparabilă cu un ou de prepeliță. 

Localnicii spun că a plouat mai tare timp de câteva minute, dar grindina a reușit să distrugă grădinile, au fost sparte geamuri la case, iar mai multe păsări care se plimbau prin curte s-au înecat, pentru că nu au reușit să se ascundă de ploaie.

„Totul este una cu pământul. Pe jos e un covor de frunze. Poți să le iei cu furca. Copacii au rămas fără roadă. Nu vezi nicio nucă. Legumele s-au dus. Nu mai avem nici roșii, nici ardei. Chiar dimineață vroiam să le strâng pentru conserve și gata. Și câteva geamuri la casă le-a spart grindina”, ne-a spus o locuitoare a satului Camenca.

Video: Facebook/Glodeni Noutati & Info & Avize

Foto: Facebook/Lida Covățică

Foto: Facebook/Glodeni Noutati & Info & Avize

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram