/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 816: Atacuri masive cu drone, inclusiv asupra Kievului, și navă distrusă! Avertismentul lansat de Estonia

Contractul de arendă a clubului sportiv al lui Țuțu, pentru care acesta plătește doar 1600 de lei lunar, ar putea fi reziliat

missing
08 august 2019, ora 08:03

Ministerul Educației Culturii și Cercetării (MECC) ar putea rezilia contractul de arendă pentru clubul sportiv al ex-deputatului democrat Constantin Țuțu, care se află la Centrul Național pentru Pregătirea Loturilor Olimpice și pentru care acesta achită o taxă lunară de doar 1600 de lei, suprafața acestuia fiind de circa 200 de metri. Despre acest lucru a vorbit ministra Educației Liliana Nicolaescu-Onofrei, la emisiunea „Cutia Neagră” cu Mariana Rață de la TV8.

Ministra afirmă că noul secretar de stat pe domeniul tineret și sport examinează modul în care a fost încheiat acest contract și ar putea ulterior să-l rezilieze, din motiv că a fost întocmit în condiții inacceptabile, potrivit ei.

„În situația în care pe teritoriul centrului este și căminul pentru sportivi și care este într-o situație deplorabilă și pentru care centrul solicită fonduri pentru renovarea căminului… Un asemenea spațiu cu așa o mărime se dă în arendă cu bani atât de puțini…”, a spus Liliana Nicolăescu-Onofrei.

Despre subiectul legat de clubul lui Constantin Țuțu și arenda pe care acesta o plătește a vorbit recent și un grup de deputați.

Constantin Țuțu nu a apărut în spațiul public de aproape două luni. Acesta are și telefonul deconectat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram