/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO.FOTO/ UPDATE: Incendiul de la atelierul auto a fost stins. Pompierii oferă detalii

08 august 2019, ora 18:20

UPDATE, ORA 18:20 Potrivit Pompierilor au ars mai multe anvelope și piese auto care se aflau în exterior. A fost afectată și acoperișul unui box al atelierului auto.

„În scurt timp incendiul a fost localizat și lichidat. Acum lucrăm la demontarea acoperișului. Cauza producerii incendiului va fi stabilită ulterior, de către organele abilitate”, a declarat Dan Grițco, șef de schimb în cadrul IGSU.

Din informațiile preliminare, nimeni nu a avut de suferit.

ORA 17.35: Un incendiu a izbucnit în această seară în centrul capitalei la un service auto, de pe strada Feredeului, 4. Serviciul 112 a fost informat despre incendiu la ora 17:11, potrivit Lilianei Pușcașu, ofițera de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU). La fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri și poliția.

Revenim cu detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram