/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Transportau droguri cu taxiul. Patru persoane din Bălți au fost reținute de polițiști

missing
11 august 2019, ora 19:19

Transportau droguri cu o mașină de taxi. Patru persoane cu vârste cuprinse între 37 și 45 ani, originare din municipiul Bălți, au fost reținute pentru circulația ilegală a drogurilor. Aceștia au fost, anterior, judecați pentru diferite infracțiuni.

Cei patru bărbați au fost reținuți după ce oamenii legii au oprit o mașină taxi pentru un control, la intrarea în orașul Bălți. Astfel, a fost depistat și ridicat un pachet de culoare neagră în care se afla masă vegetală mărunțită de culoare verde, cu un miros puternic specific de marijuana. Masa totală a pachetului fiind de aproximativ de 2 kilograme.

Totodată în mașină au fost găsite mai multe obiecte personale printre care seringi și un vas din sticlă cu volumul de 150 mililitri, de culoare închisă, în care se afla lichid incolor, scrie tvn.md.

Dacă făptașii vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă de la 3 până la 7 ani de închisoare.

Foto: tvn.md

Foto: tvn.md

Foto: tvn.md

Foto: tvn.md

Foto: tvn.md

Foto: tvn.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram