/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Diacov îi răspunde lui Tkaciuk și cere numele democraților care vor în partidul său

missing
12 august 2019, ora 17:43

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a reacționat după ce fostul comunist Mark Tkaciuk a declarat că mai mulți democrați ar vrea să facă parte din formațiunea politică pe care intenționează să o înregistreze.

Diacov îi recomandă lui Tkaciuk să-și înregistreze mai întîi partidul și apoi să vorbească despre cei care se vor membri ai noii formațiuni politice și îi cere acestuia să facă publice măcar câteva nume de membri ai Partidului Democrat care au fost interesați de Congresul Civil.

„Mark Evghenevici, asta e prea de tot. Înțeleg că depuneți eforturi ca să faceți PR pentru creația dvs. Dar dvs mai îtîi creați-o până la sfârșit, arătați-o și convingeți poporul că anume Congresul dvs va salva lumea și pe urmă așteptați rânduri. Până când, numiți-mi doi-trei democrați care stau în rând la oficiul vostru în speranța că îi veți lua”, a scris Dumitru Diacov pe facebook.

Mark Tkaciuk a reușit deja să-i răspundă lui Diacov. Într-un comentariu la postarea democratului, acesta anunță că i-a trimis un mesaj în privat și este gata să ofere listele cu democrați care ar vrea să devină membri ai viitorului partid Congresul Civil.

„Veți avea nevoie de liste, adresați-vă”, a scris Tkaciuk.

„Huligani”, a fost replica lui Dumitru Diacov.

Mark Tkaciuk, supărat că democrații vor să adere la viitorul său partid: „Încetați. Nu avem nevoie de voi”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram