/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri și în ajun de Paște! Alerta lui Zelenski, dat în căutare de Rusia: „Urmează o nouă etapă„

/HARTĂ/ Temperaturi de +36 grade și cer variabil. Prognoza meteo pentru luni

missing
12 august 2019, ora 07:23

Vom avea parte în continuare de momente însorite, dar vor da târcoale și câțiva nori pe cer. Cert este că temperaturile vor fi în creștere, iar de această dată maxima zilei va atinge 34 de grade. Vântul va fi în continuare blând cu noi și va adia din sud est.

În nordul țării înnorările vor persista, dar atmosfera se va menține plăcută. Dimineața se vor înregistra 20 de grade, iar până la amiază vom avea parte de 34. Cerul va fi variabil în centrul țării, iar temperaturile vor urca nițel. 18 de grade vor fi de dimineață și +35 la orele amiezii. Soarele cu câțiva nori vor fi și în sud, unde temperaturile vor fi cele mai generoase. Dimineața vom avea parte de 19 grade, iar până la prânz se vor înregistra tocmai 36.

La Chișinău norii vor predomina pe cer, dar vom avea vreme bună. La noapte se vor înregistra 20 de grade, iar pe timp de zi vom avea o temperatură de tocmai 34 de grade cu plus. Atât despre vremea de la noi.

Foto: old.meteo.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram