/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

Un alt accident rutier la Peresecina. Patru persoane, transportate la spital cu diferite traume

missing
12 august 2019, ora 10:49

Un alt accident rutier s-a produs ieri la Peresecina. Două mașini s-au tamponat, iar patru persoane au fost transportate la spital cu diferite traume. Printre victime sunt și doi copii minori. 

Totul a avut loc în jurul orei 20:50. O femeie care conducea mașina de marcă „Toyota” intenționa să facă o manevra de întoarcere. Aceasta nu a cedat trecerea unui șofer la volanul unui Mercedes care se deplasa regulamentar spre Chișinău. Astfel, automobilele s-au tamponat. În urma impactului, o mașină a fost făcută zob.

Cu diferita traume precum: contuzii la spate, la coapse, la braț și picioare s-a ales o tânără de 18, o femeie de 39 de ani și doi copii minori. Unul de 11, iar celalalt de șase ani.

Șoferii au fost supuși testului alcoolscopic. Aceștia aveau 0,00 mg/l alcool în aerul expirat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram