Șoferul microbuzului de pe ruta nr. 120 care se uită pe o rețea socială în timp ce conducea, a fost chemat azi la conducere să de-a explicații. Acesta a scris o cerere prin care a asigurat că astfel de cazuri nu vor mai avea loc. Administratorul rutei a spus pentru TV8 că conducerea a avut intenția să-l elibereze din funcție, dar nu a făcut-o, pe motiv că alți șoferi în loc nu sunt. 

El căuta un număr ca să sune atunci. Noi îl știm, l-am identificat pe șofer. El a scris o explicație și a spus că nu va mai face asta”, ne-a spus Nicolae Seredneac, administratorul de pe ruta nr.120.

La scurt timp după ce a fost chemat la superior pentru explicație, șoferul și-a continuat traseul.

El acum conduce. Alți șoferi noi nu avem. De unde noi să luăm șoferi? Să lăsăm mașinile fără conducători, nu putem. Noi am vrut să-l concediem, dar nu avem pe cine aduce în loc”, a mai precizat Nicolae Seredneac.

Astfel de cazuri pe ruta nr. 120 nu au mai avut loc, a asigurat administratorul.

Azi pe o rețea socială au fost postate  imagini video unde se vede clar că șoferul are în față telefonul mobil, iar din când în când dispozitivul îi sustrage atenția.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!