/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Locuitorii unui bloc din sec. Botanica au tras azi o sperietură zdravănă. „La un moment dat am auzit o bubuitură...”

13 august 2019, ora 15:54

Locuitorii unui bloc din sectorul Botanica al capitalei au tras astăzi o sperietură zdravănă. Aceștia spun că au auzit un zgomot pe la amiază, iar când au ieșit să vadă ce s-a întâmplat au văzut că a căzut o bucată de beton din clădire. 

Blocul de locuințe se află pe bulevardul Decebal 64/1, la intersecție cu strada Trandafirilor.

„La un moment dat am auzit o bubuitură. Am sunat la 112, dar ni s-a spus să ne adresăm la autoritățile municipale”, a spus pentru TV8 un martor ocular, care a vrut să-și păstreze anonimatul.

Bărbatul spune că, din fericire, nimeni nu a avut de suferit, însă întâmplarea se putea transforma într-o tragedie, or, bucata de beton a căzut chiar lângă o trecătoare, care, spune el, s-a speriat.

Responsabilii Preturii sectorului Botanica spun că au fost anunțați despre incident: „A căzut o bucată de tencuială, nu de beton. Băieții de la Secția locativ-comunală s-au îndreptat acolo să vadă care e situația, ce bucată a căzut, de unde, de la ce etaj ș.a.m.d”, ne-a comunicat Boris Prepelița, vicepretorul sectorului Botanica. Acesta ne-a spus că nu cunoaște mai multe informații și să revenim mai târziu când situația se va examina la fața locului de către angajații Preturii.

Blocul se află în gestiunea Întreprinderii Municipale nr. 2.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram