/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Ion Terguță, despre candidatura sa la alegerile din Nisporeni: „Nu a fost luată nicio decizie”

13 august 2019, ora 10:36

Deși reprezentanții din teritoriu ai Partidelor Platforma DA și Acțiune și Solidaritate (PAS) au anunțat că susțin candidatura lui Ion Terguță pentru alegerile de pe circumscripția nr. 17, Nisporeni, potențialul candidat zice că, deocamdată, nu a fost luată o decizie. 

„Este o procedură internă în partid, iar organizațiile de la Nisporeni ale PAS și DA au luat ieri o decizie pe care au făcut-o publică, dar o decizie definitivă va fi luată de către consiliile politice ale partidelor Platforma Da și PAS, după care vor fi făcute publice sau cel puțin puteți să întrebați liderii Maia sandu și Andrei Năstase când va fi luată o decizie”, a declarat Ion Terguță pentru TV8.

Ion Terguță afirmă că ar putea exista și alte candidaturi pentru aceste alegeri și ne îndeamnă să așteptăm decizia finală a conducerii Blocului ACUM.

În circumscripția Nisporeni se vor organiza din nou alegeri, după ce Vlad Plahotniuc și-a depus mandatul de deputat.

La alegerile din 24 februarie, Terguță a fost principalul contracandidat al lui Plahotniuc. Acesta s-a clasat pe locul doi. Totuși, diferența dintre rezultatele celor doi a fost destul de mare: Vlad Plahotniuc a acumulat 72,36%, iar Ion Terguță – 18,6%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram