UPDATE: Ora: 15:45 Câinele care a mușcat-o pe fetița de patru ani din Ialoveni a fost omorât în pădure de către bunelul micuței. Despre aceasta au comunicat vecinii reporterului TV8 Ana Sîrbu care se află la fața locului.

Ora 15:06 O fetiță de patru ani din satul Mileștii Mici, raionul Ialoveni, a decedat după ce a fost mușcată de un câine care era legat în curtea casei. Micuța a murit până la intervenția medicilor.

Poliția ar fi fost alertată de către mama fetiței în vârstă de 25 de ani. Totul s-ar fi întâmplat astăzi la ora 12:40. În timp ce se afla acasă cu bunicul său, fetița a fost mușcată în regiunea capului de un câine de rasă ciobănesc-german.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță care a constatat că micuța a decedat în urma leziunilor primite. Informația a fost confirmată de ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu.

Poliția se află la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Mai multe detalii la acest subiect aflați deseară în buletinele de știri de la TV8, de la ora 19:00 și 21:00.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!