/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/FOTO/ UPDATE: Câinele care a mușcat-o pe fetița din Ialoveni, omorât în pădure de către bunelul micuței

missing
14 august 2019, ora 15:45

UPDATE: Ora: 15:45 Câinele care a mușcat-o pe fetița de patru ani din Ialoveni a fost omorât în pădure de către bunelul micuței. Despre aceasta au comunicat vecinii reporterului TV8 Ana Sîrbu care se află la fața locului.

Ora 15:06 O fetiță de patru ani din satul Mileștii Mici, raionul Ialoveni, a decedat după ce a fost mușcată de un câine care era legat în curtea casei. Micuța a murit până la intervenția medicilor.

Poliția ar fi fost alertată de către mama fetiței în vârstă de 25 de ani. Totul s-ar fi întâmplat astăzi la ora 12:40. În timp ce se afla acasă cu bunicul său, fetița a fost mușcată în regiunea capului de un câine de rasă ciobănesc-german.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță care a constatat că micuța a decedat în urma leziunilor primite. Informația a fost confirmată de ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu.

Poliția se află la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Mai multe detalii la acest subiect aflați deseară în buletinele de știri de la TV8, de la ora 19:00 și 21:00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram