/FOTO. VIDEO/ O femeie aflată în stare gravă, transportată cu elicopterul SMURD la un spital din capitală

14 august 2019, ora 17:04

O femeie de 64 de ani, aflată în stare gravă, a fost transportată pe calea aerului de la Glodeni la Chișinău de către un echipaj SMURD Iași. Totul s-a întâmplat în această după amiază.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), pacienta a fost preluată de la spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri medicale la Instituitul de Medicină Urgentă din Chișinău.

Pe parcursul zborului, femeia a fost strict monitorizată de echipajul de medici și paramedici, fără de a suporta complicații. Elicopterul, care avea la bord persoana, a aterizat pe stadionul „Dinamo” din municipiul Chișinău.

Aceasta este a nouă operațiune aero – medicală SMURD, realizată pentru cetățenii Republicii Moldova de la începutul anului 2019.

Foto: Facebook/ Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram