/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Cine ar putea să-i ia locul lui Vladimir Țurcan în Parlament

missing
16 august 2019, ora 12:41

După ce socialistul Vladimir Țurcan va prelua funcția de judecător al Curții Constituționale, un mandat de deputat va deveni vacant. Acesta urmează a fi ocupat de următorul candidat pe lista Partidului Socialiștilor la alegerile parlamentare din februarie.

Potrivit listei, mandatul de deputat i-ar reveni Allei Darovannaia care este membră a Consiliului Republican al PSRM. Aceasta este doctor în științe economice și activează în prezent la Academia de Studii Economice.

Amintim că un alt deputat socialist Victor Gaiciuc a fost numit recent în funcția de consilier al președintelui Igor Dodon în domeniul Apărării și Securității Naționale. Mandatul acestuia de deputat ar urma să fie preluat de actualul secretar general al Parlamentului, Adrian Albu.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram