/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Comisia de anchetă privind frauda bancară a cerut informații de la serviciile speciale din SUA. Activitatea comisiei, prelungită cu 30 de zile

missing
16 august 2019, ora 11:19

Comisia parlamentară de anchetă care elucidează furtul din sistemul bancar a cerut prelungirea perioadei de activitate cu 30 de zile, față de termenul stabilit anterior, pentru că nu a reușit să primească informații de la mai multe instituții din străinătate, unde au fost trimise solicitări.

De asemenea, comisia urmează să mai audieze câteva persoane, a anunțat președintele comisiei Alexandru Slusari. Potrivit acestuia, au fost cerute informații și de la serviciile speciale din SUA, care nu au răspuns deocamdată la solicitare.

Deputații au acceptat ca termenul de activitate a comisiei parlamentare de anchetă privind frauda bancară să fie prelungit până la 10 octombrie. Ulterior, membrii comisiei vor prezenta în plenul Parlamentului un raport, care va conține toate datele acumulate în perioada anchetei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram