/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Atentat la viața unei primărițe? Femeia a făcut un accident și afirmă că i-a fost tăiată frâna de la mașină

missing
17 august 2019, ora 14:25

Primărița satului Ghelăuza din raionul Strășeni, Nicoleta Malai, a făcut un accident cu mașina. Femeia anunță că nu s-a rănit grav, având doar piciorul fracturat. Nu a avut de suferit nici copilul, precizează Nicoleta Malai, adăugând că este însărcinată.

Conducătoarea localității Ghelăuza crede că cineva a atentat la viața sa și a provocat accidentul, tăind frâna de la mașină.

Oameni dragi, anume ce-i cu inima de piatră care nu mă agreați sau mai bine zis cei care concurați mereu cu mine! Eu nu am atras atenție la toate piedicile intenționate, dar văd că prea devreme ați început electorala și foarte murdar.  Totuși Dumnezeu e mare și mulțumesc că sunt la moment cu piciorul frânt, dar în viață. Eu și copilul meu pe care îl port sub inimă!

Acum câteva zile a fost tăiată frâna la mașina pe care o conduc. Au apărut prin sat diferite porcării pe la stații. Azi deja a apărut și un profil fantomă pe Facebook care face diverse postări cu pozele mele! Oameni buni, păstrați calmul și gindiți-vă că Dumnezeu e mare! Până la alegeri mai este”, a scris Nicoleta Malai pe facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram