/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Compania care a turnat „asfalt de un deget” la Varvareuca a semnat cu statul un alt contract de 91 milioane lei

missing
17 august 2019, ora 13:32

În luna iulie, Administrația de Stat a Drumurilor a semnat patru contracte pentru efectuarea unor lucrări de reparație a drumurilor din raioanele Nisporeni, Soroca, Râșcani și Cimișlia. Suma achizițiilor se ridică la 269 de milioane de lei.

Cel mai scump contract a fost semnat cu firma „Dromas Cons”, în valoare de peste 91 milioane de lei. Agentul economic urmează să repare drumurile din raionul Nisporeni.

Amintim că, această companie a câștigat anterior contracte în valoare de 67 milioane de lei pentru reparația drumurilor din raionul Florești. În vara anului trecut, s-a pornit un mic scandal după ce pe internet au fost postate imagini care atestă că în satul Varvareuca, pe o stradă reparată în cadrul proiectului „Drumuri bune pentru Moldova”, s-a turnat  asfalt de grosimea unui deget, fără smoală și direct pe vechiul drum de țară.  Atunci, reprezentatul firmei „Dromas Cons” declara că drumul va fi reprat din nou, din banii firmei.

În cadrul proiectului „Drumuri bune pentru Moldova”, lansat de Guvernul Filip, compania „Dromas Cons” a câștigat contracte de 138 milioane de lei. Firma s-a ocupat și de reparația unui drum din satul de baștină al fostului lider democrat Vladimir Plahotniuc.

Vedeți mai jos care sunt companiile contractate de Administrația de Stat a Drumurilor pentru reparația drumurilor din raioanele Soroca, Râșcani și Cimișlia și câți bani vor primi din bugetul de stat pentru lucrări. Datele sunt extrase de pe site-ul Agenției Achiziții Publice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram