/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Încă un deputat, amenințat cu judecata de către Marina Tauber  

missing
17 august 2019, ora 10:45

După ce s-a plâns la Poliție pe deputații Lilian Carp și Sergiu Litvinenco și le-a trimis acestora cereri prealabile prin care solicită să-i fie adresate scuze publice, Marina Tauber are o astfel de solicitare și față de deputata Maria Ciobanu.

Într-o postare pe facebook, Maria Ciobanu anunță că a primit o cerere de la Marina Tauber și o îndeamnă pe aceasta să nu mai intimideze deputații cu „hârțoage”.

„Figuranta din raportul Kroll 2 de investigație a furtului miliardului, Marina Tauber, încă nu a înțeles că a nimerit în Parlament datorită „tușoncei”, micilor, concertelor și, firește, banilor. Ea se crede încă la piața de la Orhei, permițându-și să țipe, să ceară „cuvânt” fără treabă, iar atunci când i se reproșează, își ia „jucărelele”, ortacii de partid și părăsește ședința de plen spre ușurarea noastră, a tuturor. În fiecare zi încearcă să intimideze câte un deputat cu niște hârțoage de „atenționare”. Ieri mi-a trimis și mie o „epistolă”.  Marina, citește urgent raportul Kroll2 și mergi la cea mai apropiată pușcărie. Acolo ești așteptată. Ți se va înmâna la intrare o mătură personalizată, pentru a avea cu ce te ocupa”, a scris ironizând Maria Ciobanu.

Anterior, Marina Tauber a depus o plângere la Poliție împotriva deputatului Sergiu Litvinenco, pentru că acesta i-ar fi adus „acuzații nefondate și a adresat cuvinte injurioase atât la adresa ei, cât și a întregii fracțiuni a Partidului Șor”

Amintim că Lilian Carp a numit-o „hoțoaică” pe Marina Tauber, învinuind-o că a furat 5 milioane de euro din sistemul bancar. Numele deputatei apare în Raportul Kroll cu privire la frauda Băncii de Economii, Unibank și Banca Socială.

Spirite încinse în Parlament: „Ai luat 5 milioane, hoțoaico! O să te salte mascații”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram