/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Caz tragic în Sîngerei. Doi copii s-au înecat sub ochii mamei. Unul din ei urma să plece anul acesta în clasa întâi

18 august 2019, ora 11:34

Doi copii de 7 și 12 ani s-au înecat ieri într-un bazin artificial din satul Heciul Nou, raionul Sîngerei. Tragedia s-a produs sub ochii mamei. Din nefericire, femeia nu a reușit să-i salveze pe copii. 

„Ieri, în jurul orei 15:59, femeia de 31 de ani din satul Heciul Nou raionul Sîngerei, se afla cu copiii săi, o fetiță de 7 ani și un băiețel de 12 ani, la fosta staţie de epurare a apei din satul Heciul Nou. Copiii, cu acordul mamei, au hotărât să-şi spele picioarele într-un mini bazin artificial şi intrând în apă până la brâu s-au scufundat.

Mama aflându-se la o distanţă de aproximativ 15 metri, lăsându-i fără supraveghere, a observat că copiii se îneacă. Din nefericire femeia nu a reușit să-i salveze.

Fetița urma să plece pe 1 septembrie în clasa întâi, iar băiețelul în clasa cincea. Familia dată se află la evidență la asistentul social al satului Heciul Nou”, a comunicat ofițerul de presă Eugenia Molceanov.

La moment se stabilesc toate circumstanțele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram