/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Directorul Spitalului Municipal Nr.4 a plecat din funcție. Ce avere a declarat după demisie

missing
18 august 2019, ora 08:49

Directorul Spitalul Clinic Municipal nr.4 a plecat din funcție. În declarația de avere depusă la Autoritatea Națională de Integritate după demisie, Pavel Secrieru a indicat că a devenit în 2019 proprietarul unui apartament de 67 de metri pătrați, pentru care ar fi plătit peste 800 de mii de lei. 

Conform declarației de avere, Pavel Secrieru a ridicat în anul curent un salariu de peste 100 de mii de lei, ceea ce ar constitui peste 14 mii de lei pe lună.

Alte 18 mii de lei Pavel Secrieru le-a câștigat de la Școala Profesională nr.11 din Chișinău, iar soția sa a adus în familie alte 109 mii lei din salariul pe care l-a primit de la Universitatea Agrară din Comrat.

La capitolul imobile, Secrieru a mai trecut trei terenuri agricole și unul pentru construcții și o casă de 85 de metri pătrați, pe care ar fi primit-o prin donație în 2014 și care a fost evaluată la numai 20 de mii de lei.

Familia Secrieru are din 2015 un automobil de model „Fiat Punto”, pe care l-a cumpărat cu 30 de mii de lei.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram