/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Marina Tauber propune unui deputat să părăsească PSRM și să adere la fracțiunea Partidului Șor

18 august 2019, ora 17:47

După ce deputata Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) Adela Răileanu a criticat-o dur pe Domnica Manole și a declarat că-i pare rău că a votat-o în calitate de judecătoare la Curtea Constituțională (CCM) din partea Parlamentului, deputata partidului Șor Marina Tauber i-a propus să părăsească PSRM și să adere la fracțiunea Șor. 

„Știți doamnă Răileanu, veniți la noi, în fracțiunea Partidului ȘOR! Promitem că nu există o disciplină de partid interpretată în mod fals. Nimeni nu va exercita presiuni asupra dumneavoastră aici! Aici nimeni nu vă va obliga să vă trădați prietenii. Aici nimeni nu vă va impune să mergeți împotriva propriei conștiințe”, a scris Marina Tauber pe pagina sa de Facebook.

Adela Răileanu a spus că a fost nevoită să o voteze pe Domnica Manole pentru „a nu face inutil votul din 8 și 9 iunie”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram