/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Oseminte umane, descoperite în preajma unui fost cinematograf din Chișinău. De cine au fost depistate

missing
18 august 2019, ora 16:02

Oseminte umane au fost depistate ieri în preajma unui fost cinematograf de pe strada Vasile Alecsandri din capitală. Acestea au fost descoperite de către angajații SA „Termoelectrica”, care efectuau lucrări de renovare a conductelor de energie termică. Osemintele au fost găsite în urma lucrărilor de excavare a pământului.

Polițiștii au fost alertați ieri la ora 19:30 prin intermediul serviciului unic 112. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă în plină componență a Inspectoratului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. La fața locului a fost solicitat și medicul legist.

Ulterior, în urma documentării și cercetării la fața locului, forțele de ordine au stabilit că pe lotul de pământ unde se efectuau lucrări de către angajații SA „Termoelectrica”, anterior a fost amplasat un cimitir, informează Poliția Capitalei. 

La examinarea osemintelor de către medicul legist, acestea se aflau de foarte mult timp îngropate acolo. Osemintele depistate au fost ridicate și îndreptate spre examinare la Centrul de Medicină Legală, pentru efectuarea expertizei medico-legale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram