/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/DOC/ Șase milioane de lei! Încă 35 de familii, care locuiau în blocul prăbușit din Otaci, vor primi bani să-și cumpere alte apartamente

missing
19 august 2019, ora 10:54

Alte 35 de familii, care locuiau în prima scară a blocului din Otaci care a fost avariat, vor primi despăgubiri pentru apartamente. Guvernul va aloca din fondul de rezervă 6,8 milioane de lei.

Potrivit anexei la proiectul Guvernului pregătit de Ministerul Finanțelor, 13 familii vor primi peste 200 de mii de lei, iar cea mai mică sumă va fi de 149 mii lei, pe care o va primi un bărbat care locuia singur într-un apartament cu o cameră din blocul avariat.

„Costurile aferente compensării cheltuielilor suportate la achitarea taxei de stat în sumă de 34 448 lei și a taxei notariale pentru autentificarea contractelor de vânzare-cumpărare a locuințelor în sumă de 6 891 lei vor fi alocate din contul bugetului local al orașului Otaci, în baza contractelor de procurare a locuinței, înregistrate în modul stabilit”, se spune în nota informativă a hotărârii de Guvern.

Anterior, Guvernul a alocat alte opt milioane de lei pentru 35 de familii care aveau apartamente în cea de-a doua scară blocului din Otaci care s-a prăbușit.

Vedeți mai jos lista tuturor familiilor care urmează să primească compensații de la stat în cea de-a doua etapă.

Compensatii OTACI.docx

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram