/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Ilan Șor a vândut compania „Avia Invest”, care administrează Aeroportul Chișinău

missing
19 august 2019, ora 13:40

Compania „Avia Invest”, care a luat în concesiune Aeroportul Internațional Chișinău, a fost cumpărată de firma „NR Investments Ltd”. Tranzacția a fost legalizată astăzi, anunță printr-un comunicat de presă noul proprietar al unei cote părți de 95% din „Avia Invest”.

„NR Investments Ltd” are o experiență vastă în investiții din infrastructura centrală și imobiliară, care includ marina Porto Montenegro, Trigranit, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Europa Centrală, complexul de film Korda Studios din Budapesta, Ungaria, precum și multiple proiecte independente în toată regiunea”, se prezintă compania.

Firma mai deține și 26,5% din acțiunile companiei „Volex”, un producător de cabluri electrice, cu sediul în Manchester și o cotă de 11% în „BR Properties”, o companie de proprietăți braziliene.

Anterior, presa a scris că o corporație rusă „AEON”, controlată de omul de afaceri  Roman Troțenko, poartă negocieri cu oamenii lui Ilan Șor pentru a prelua Aeroportul Internațional Chișinău.

Presa rusă: Oamenii lui Șor negociază „vânzarea” Aeroportului Chișinău. Câte milioane cer de la potențialul cumpărător

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram