/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Primarul de Basarabeasca a părăsit partidul lui Renato Usatîi

missing
20 august 2019, ora 20:58

Primarul orașului Basarabeasca, Valentin Cimpoeș, a decis să renunțe la calitatea de membru al  Partidului Nostru, condus de Renato Usatîi. Anunțul a fost făcut pe Facebook.

Cimpoeș a declarat că vrea foarte mult ca orașul să se dezvolte în continuare și le-a mulțumit locuitorilor pentru sprijinul acordat în ultimii ani.

„Dragi locuitori ai orașului Basarabeasca. Eu iubesc foarte mult orașul nostru. Vreau foarte mult ca el să crească și să se dezvolte, să devină mai frumos și mai confortabil. În această perioadă complicate, am decis să renunț la calitatea de membru al Partidului Nostru . Sper să fiu înțeles și să fiu susținut în această decizie pe care mi-am asumat-o. Cu deosebit respect față de toți locuitorii din Basarabeasca”, a scris Cimpoeș.

Mai multe persoane au comentat postarea primarului de pe Facebook. Majoritatea oamenilor i-au susținut inițiativa și i-au urat succes, dar au fost și dintre cei care l-au criticat. Unii s-au arătat surprinși de decizie și l-au întrebat pe Cimpoeș dacă nu intenționează să adere la alt partid.

Amintim că în 2017 primarul de Basarabeasca a fost reținut de către mascați, fiind acuzat de faptul că nu a intervenit într-un caz în care un bărbat din localitate își hărțuia fiica minoră. Reprezentanții Partidului Nostru declarau atunci că alesul local s-a ales cu dosar penal deschis la comandă cu scop de intimidare a membrilor partidului.

Partidul Nostru acuza fosta guvernare democrată că face presiuni asupra aleșilor locali din alte formațiuni să treacă la Partidul Democrat.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram