/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Sergiu Cebotari, condamnat după dezvăluirile despre contrabanda cu anabolizante, a fost achitat

20 august 2019, ora 12:12

Fostul angajat al întreprinderii „Poșta Moldova” Sergiu Cebotari, care s-a ales cu dosar penal după ce a făcut dezvăluiri despre schemele de contrabandă cu anabolizante, a fost achitat. Decizia a fost pronunțată astăzi de magistrații Curții de Apel Chișinău.

Avocatul său, Anatol Istrati, a declarat încă o data că „Cebotari a fost persecutat politic pentru faptul că a făcut dezvăluiri referitor la contrabandă”.

După ce a fost anunțată decizia judecătorilor, Sergiu Cebotari a a avut o intervenție prin Skype, prin care le-a mulțumit susținătorilor săi, avocatului și tuturor celor care au crezut în nevinovăția sa. Cebotari a fost depășit de emoții și a început să plângă.

Amintim că Sergiu Cebotari a fost învinuit că ar fi obligat 16 oameni să muncească, fără plată, la o întreprindere agricolă privată. Oamenii au declarat ulterior în instanță că nu au fost niciodată forțați să muncească, iar Cebotari le-a plătit pentru munca prestată.

/VIDEO/ Sergiu Cebotari, care a fost condamnat astăzi la opt ani de închisoare, nu se află în țară. Năstase afirmă că acesta va cere azil politic

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram