/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO/ Zeci de cotileți au căzut dintr-o camionetă chiar în mijlocul unei străzi din sec. Ciocana, blocând o porțiune de drum

21 august 2019, ora 15:29

Un incident mai puțin obișnuit s-a produs azi pe o stradă din sectorul Ciocana al capitalei. Zeci de cotileți au căzut dintr-o camionetă chiar în mijlocul drumului, blocând o porțiune de carosabil. Incidentul s-a produs în după-amiaza acestei zile, în apropiere de Fabrica de Cărămidă din Chișinău.

Din imaginile surprinse de către un șofer care circula prin zonă se vede cum cotileții împrăștiați pe drum au blocat o porțiune de carosabil, iar un bărbat, cel mai probabil, șoferul vehiculului, strângea materialele de construcție de pe drum.

Reprezentanții Direcției de Poliție a municipiului Chișinău ne-au comunicat faptul că oamenii legii nu au fost sesizate despre acest incident.

Foto: Facebook/ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходам”

Foto: Facebook/ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходам”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram