/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Caz tragic în Nisporeni. Un tânăr și-a găsit tatăl și pe concubina acestuia fără suflare

missing
22 august 2019, ora 11:18

Caz tragic în Nisporeni. Un tânăr de 18 ani din satul Valea-Trestieni și-a găsit tatăl și pe concubina acestuia fără suflare. Incidentul a avut loc ieri. Polițiștii presupun că bărbatul s-a sinucis după ce și-ar fi înjunghiat concubina.

„Polițiștii au fost alertați în jurul orei 16:50. Cadavrele au fost depistate cu semne de moarte violentă. Oamenii legii au  constatat că pe 21 august, în jurul orei 16.20, după mai multe apeluri repetate fără răspuns la adresa tatălui, fiul a plecat acasă și forțând ușa de la intrare, a depistat pe pat cadavrul tatălui în vârstă de 41 de ani și concubina acestuia în vârstă de 42 de ani, fără suflare”, a comunicat ofițerul de presă Mariana Bețivu.

În acest caz a fost inițiat un process penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Versiunile preliminare sunt omor și suicid.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram